WELKOM.
Dijkhuisje.
Omgeving.
Ontspanning.
Tapijt van Assenede.
Glutenvrij.
Huurinfo.
Foto's.
Contact.

Vakantiehuisje “Dijkhuisje De Maretak”  -  Hollekenstraat 2c  -  9960 ASSENEDE  -  info@dijkhuisje.be

INRICHTING VAN HET DIJKHUISJE
 

 

Op het gelijkvloers komt U - via de inkomhal - binnen in de gezellige woonkamer. Deze woonkamer werd gezellig ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort, zoals een televisie met video en dvd-speler (video’s ter beschikking), een radio met cd, enz ... . Wie van nostalgie houdt, zal zeker verrast worden door de authentieke ‘leuvense stoof’, waar U - na een flinke wandeling - de voeten kunt warmen, zoals in grootmoeders tijd. Al het benodige materiaal om deze ‘leuvense stoof’ te gebruiken is voorhanden en de nodige uitleg omtrent het gebruik krijgt U bij aankomst.

Eén van de knusse zetels kan - indien nodig - omgebouwd worden tot een comfortabel en ruim tweepersoonsbed.

De charmante en ruime keuken werd voorzien van alle gemak, met o.a. : een vitrokeramische kookplaat, een vaatwas, een frigo met diepvries, een microgolf en oven, een koffiezet en waterkoker, een broodrooster, en natuurlijk ruim voldoende bestek, servies en kookgerei.

Ook koffiefilters, vaatwastabletten en standaardkruiden hoeft U niet mee te brengen, deze vindt U terug in de keuken, alsook voldoende keukenlinnen.

In de ruime badkamer vinden we een mooie retro lavabo, een toilet en een ligbad.
Uw pakket badhanddoeken en uw badmatje liggen na reservatie bij aankomst klaar in de badkamer.

 

Op de dakverdieping vinden we een tweepersoonsbed (160 cm) en twee eenpersoonsbedden, met de nodige kussens en dekbedden. Er werd ook voldoende ruimte voorzien om Uw kledij op te bergen. Bij aankomst zijn de bedden reeds door ons opgemaakt.
Indien U dit wenst kunt U gratis gebruikmaken van een kinderbedje.
Gelieve dit wel te vermelden bij reservatie, dan zetten we dit met veel plezier voor U klaar.